Dagen började med fodring klockan sju. Klockan åtta kom hovslagaren och skodde LAGANA och CAHLUA. Då passade jag på att tömma alla vattenhinkar och fyllde nytt och släppte ut hästar i hagarna.

Matilda kom strax innan tio och då började vi rida. Två hästar red vi ut, fyra hästar markarbetades, sen blev det lunch. Under matsmältningen mockade vi stallet och fixade en del hö.

När Johanna kom så red hon och jag tre hästar var. Hon hoppade HUMLAN som gjorde sin första hoppning sedan igångsättningen efter betet. Det gick jättebra! Inga höga höjder, men några hinder i rad med tre och fyra galoppsprång mellan samt kombination.

Treåringen DON som vi ridit in nu i sommar har vilat i en månad och bara gått i hagen. Nu ska han ridas igen och idag var det “nypremiär”! Han var så duktig och cool! Johanna satt upp själv från pallen. Vi red ut och jag hade LAGANA som draghjälp. Det blev trav, galopp, möte med hundar och en bil. Vilken miljöträning!

Duktiga DON!