Sofie och jag kände att vi behövde något sött till kaffet idag. Eftersom vi var in en sväng till Erikslund så passade vi på att gå in på Espresso House och handla lite gott! Det blev fint efter lunchen här hemma!

Något annat väldigt sött är Mys nya kompisar Ubbe och Tyson! Det är Anna i stallet som har de söta chihuahua killarna. De leker och har kul tillsammans.

Nu på eftermiddagen när stall och ridning var klart åkte vi och hämtade båda stona med föl från betet. De har varit hemma hos min kusin Malin och familj. Tack för bra skötsel och gräs! Nu är de hemma igen så de kan komma in när vädret är kallt och blött. Lastningen av de gick i rekordfart i år, tog inte ens fem minuter så var både sto och föl i trailern. Vi fick åka i två omgångar sen var de hemma. Han även klippa en häst till i kväll!

Något som piggar upp i förkylningen är att få ett stort paket med fina kläder från Mountain Horse!!! Massa snyggt från höst/vinterkollektionen. Det kommer dyka upp på bloggen framöver vad det var i lådan!

Imorgon är det tidigt igen, tävling på Strömsholm. Rider EDWONDO på förmiddagen i en 120 klass. På eftermiddagen är det CELVIN som hoppar första omgången i fyraårschampionatets semifinal.