Försöker komma på vad jag har gjort de senaste två dagarna, men det känns bara tomt i mitt huvud…ska försöka återge lite av allt…

Red ett gäng hästar igår som vanligt. Bland annat så red Johanna och jag ut på treåringarna DON och WORK OF ART utan att någon äldre häst var med. Det gick strålande bra, så en lyckad “första gången” utan moraliskt stöd från en äldre häst! Värt att fira!

Idag kom Anna och Malin tidigt och Malin bjöd mig på frukost som hon hade med! Trevligt!

Red några hästar på förmiddagen, ACINDO och HANNIBAL som båda fick konditionsträna på grusvägarna. HANNIBAL får vi kalla för “semesterhästen” då hans ägare ska på semester och han ska vara här och ridas så länge. På sätt och vis även en semesterhäst för oss då han inte ska ridas in eller är till besvär, helt enkelt en trevlig häst som ska ridas ut, jobbas och hoppas lite!

Vid elvasnåret åkte vi till ridhuset för lite hoppträning. Idag hade jag bara med CARLINA och EROZ. Krävdes en del jobb på båda hästarna idag men de blev fina och hoppade bra.

Hem från ridhuset och Malin och jag tog in de flesta hästar som skulle rida på eftermiddagen. En snabb lunch och sedan konditionsgalopp av tre hästar till. Undrar om grannarna tycker jag är tjatig som kommer i galopp upp och ner för vägen ett antal gånger en dag som denna???

Fick färdigt det sista i stallet med hjälp från Johanna och så for vi iväg till Skultuna för lite tisdagsträning. Det var riktigt roligt med duktiga hästar och ryttare!

Bjuder på en bild från gårdagen då Björn överraskade mig med att göra egen sushi!!!! Gott, gott!