Det här är tävling när det är som bäst! Billdals Ridklubb är riktigt duktiga. Helt klart en av de absolut bästa tävlingar jag varit på. Det är trevligt och bra rakt igenom!

Redan när vi kom igår kväll så blev vi trevligt bemötta. Björn hann knappt stänga av lastbilen så kom det två fyrhjulingar med släpkärror och fem riktiga karlar och hjälpte till med urlastning av hästar, hö och grejer. På tio minuter så var allt på plats i stallet, fantastiskt!

Allt är nära och bra. Två stora fina ridhus med kanonfint underlag. Bra hinderpark och massor med funktionärer. Tävlingsledaren Carina berättade att de var nästan 100 funktionärer som jobbade med tävlingen! Vilken ridklubb!

Mina båda hästar trivs och har gått bra idag. CAHLUA var först ut och hoppade 130 klassen. Hon var fin, inte spänd. Tyvärr pet på sista hindret i omhoppningen.

CAHLUA i framhoppningsridhuset,

LAGANA hoppade 140 klassen på eftermiddagen. Så henne red jag som vanligt på förmiddagen. Det finns en fin galoppslinga precis bakom stallen, dit red jag. Blev några varv i trav och galopp. Behövligt, hon var så pigg!

LAGANA hoppade dubbelnolla och känns fin. Lite pigg och framåt de fyra första hindrena, hoppade bättre och bättre mot slutet.

Jossan och LAGANA innan start.

Efter tävlingens slut så gjorde Josefin Ström och jag sällskap till ryttarbaren. Blev ett glas vin och lite choklad till, trevligt!

Det fanns även en utomhusbar, kallad “Barhäxan”, man kan ha en hästlastbil till mycket! Samlades en hel del folk och musik på hög nivå!