Igår kväll hoppade LAGANA och jag kvalet till Grand Prix klassen som går idag. Det gick inte bra. För överladdad häst. Hon vill så mycket och hoppa är livet! Att sen vänta en hel lång dag på att få göra entre in på tävlingsbanan, det blev för lång väntan! Red henne på dagen och rastade av och trimmade men det hjälpte inte.

Började med att riva ettan, trean och sjuan. Då bröt jag av. Kändes som hon bara ville köra sitt eget race och inte tillsammans med mig. Valde då att utgå. Fanns ingen anledning att fortsätta när det var kört i alla fall. Så kan det vara ibland, det är djur vi jobbar med och de kan också ha en dålig dag. Bättre att spara på hästen istället för att hoppa några hinder till.

Så nu på morgonen fick vi hoppa 145 klassen. Idag var en riktigt bra dag!!!! LAGANA när hon är som bäst! Grymt fin, helt med på noterna, hoppade väl och inte i en bom. Felfritt och en underbar känsla! Jag är jätteglad!

Nu har vi många timmar tills CAHLUA ska hoppa sin klass, den är sist idag.

Nu är det bronsrundans final, sedan silverrundan och Young Rider finalen. Kl 15 är det Grand Prix och den går även att följa på webben för er som inte är här.

Jag ska gå långpromenad med CAHLUA nu, kolla på tävlingen och njuta av LAGANAS runda från imorse!

MY tycker om att ligga hos husse och sova!