…blir så långa och känns som de aldrig tar slut. Den här dagen är ett bra exempel på det. Red på förmiddagen, promenerade två hästar.

Åkte sedan till ridhuset och hopptränade med fyra hästar för Tomas. Det gick finfint, hästarna hoppade bra och jag skötte mig ganska bra i sadeln också. 🙂 Hade bra hjälp av Malin och Anna med att fixa hästarna. Snälla Anne kom med lunch till oss som vi åt mitt i ridhuset, på papptallrikar med en pall som bord! Vi häst människor är inte så kräsna alla gånger!

Kom hem på eftermiddagen och skyndade mig att rida två hästar och promenera med en innan det blev mörkt. Tog in hästar och mockade, fodrade.

AC hjälpte mig att spola några hästben och sopade fint i stallet, Tack!

Har lite kvar att göra men kände att energin rann ur kroppen sakta. Så nu har jag ätit lite och ska tillbaka ut i stallet och göra klart. Ska spåna och fixa lastbil och putsning. Björn är påväg hem med en pall spån. Dessutom har han bytt till vinterdäck på bil och hästtransport! Tur jag har honom!

När man vinner lite priser så glömmer man lätt de långa tunga dagarna, det är därför som man håller på. Några minuter i rampljuset är värt allt…(nästan 🙂 )