Nu befinner jag mig i Vemdalen på skidsemester! Björn och jag samt våra tre hundar åkte upp igår och är här till torsdag. Skönt med lite avkoppling! Björn tyckte jag behövde det och det var nog sant, sov hela dagen igår. I bilen upp, vaknade bara för att gå ur och handla och äta sen sov jag vidare. Hyrde skidor och skaffade liftkort, checkade in i stugan och sen sov jag vidare hela kvällen, var nog ganska slut.

Idag har vi åkt skidor hela dagen och började strax efter nio när liftarna öppnat. Vi har hyrt stuga precis i backen, lyx!

Senaste veckan har varit intensiv med allt vad stallet innebär, träning av hästarna och Ina på besök. Så min hjärna har jobbat på högvarv med att prata tyska, engelska och svenska. Ina är social och vill prata med alla och jag får tolka när inte alla ord räcker till! Kul har det varit och jag hoppas vi ses snart igen.

Ina och jag på naturhistoriska museet i fredags eftermiddag. Vi bytte stalluniform mot turistuniform och åkte till Stockholm efter lunch.

Hästarna har trimmats och ridits ordentligt. Vi har varit till ridhuset flera gånger och i lördags var vi där strax innan åtta och började rida. Blir mycket travbommar, gymnastik och studs för dem nu. Markarbetet blandas med tömkörning.

Ikväll har jag suttit och gjort en månadsplan för alla hästars träning. När jag har så många är det viktigt att göra en plan så inget missas. Tycker om att planera saker. Tomas och jag har även gjort en tävlingsplanering fram till vecka 30.

Imorgon blir det skidor igen! Bara att spänna på pjäxorna utanför dörren, backen precis utanför!