Idag har jag haft en perfekt förmiddag. Vaknade och trodde först att det var lördag, kändes så bara för att jag inte skulle iväg med någon häst idag, konstig känsla! Så morgonfodring i stallet utan stress, skönt! Kollade vatten och gav krafft innan jag släppte ut alla hästar. Alla fick höpåsen i boxen så de kunde börja äta innan deras tur att gå ut, då tog vi med påsen ut i hagarna istället för att stå kvar inne och äta när de endå inte ska ridas förens vid tolv. Det tar lite mer än en timme att fodra, vatten och släppa ut alla.

CAHLUA äter frukosthö i hagen och solen är påväg upp.

Har sedan suttit inne framför brasan i värmen, ätit frukost och surfat runt på datorn. Tror jag har blivit beroende av stekt ägg och kaviar på mackan, med en kopp te till frukost. Standard varje dag!

Te i min gamla Disneymugg, köpt på disneystore i London för 14 år sedan!

Nu ska jag ut och rida. Ändrade lite i planen då jag hade satt in en vilodag för hästarna idag egentligen men det fick de igår då jag var själv nästan hela dagen i stallet. Idag är Anna och Carro här från lunch och Johanna kommer senare på eftermiddagen. Så hästarna rids ut idag då jag har ridhjälp, alltid roligt med sällskap!