…för att orka skriva en utförlig blogg om min dag idag. I korthet så har jag hopptränat hela dagen. Är riktigt nöjd med träningen och hästarna. Åkte ner till Åskebro vid tio, hoppade CASH FLOW och CELVIN. Åkte hem med de två. Lastade fyra hästar i lastbilen som sen inte vill starta. Fram med starthjälpen till batteriet så hoppade den igång!

Tillbaka till Åskebro och hoppade fem hästar, då även EDWONDO kom dit i egen trailer.

Klara vid halv fem, lasta på och åka hem. Hann lagom lasta ur och springa hem och byta om för att sedan hoppa upp och rida LADY här hemma innan det blev mörkt. Har haft toppenbra hjälp med hästar och stall av Malin, Anna och Johanna!

Nu sova och se om jag vaknar till någon gång i natt då Björn kommer hem med lastbilen. Han är på verkstan med den och skruvar bromsar. Tar sin tid, nattarbete för honom.

CAHLUA och jag i globen!