Det blev en lång dag men nu är allt ridet, lastbilen packad med alla grejer, skåp, lådor, hö, foder. Bodelen fixad och bara hästarna som fattas. Det tog lite tid!

Åkte även in till Rocklundas ridhus och red fem hästar på eftermiddagen. De tre som ska tävla i helgen fick trimmas igenom ordentligt. Tomas hjälpte mig och jag fick rida ordentligt och jobba på med CARLINA. Känns i alla muskler nu kan jag säga. Skulle nog behöva linimenta hela mig!!!

Vi hoppade även TIPTON och LADY. Duktiga och väldigt pigga! Tror de börjar få vårkänslor?

Tillbaka i stallet var det bara att iordningställa lastbilen för all packning. Går åt en del till tre hästar. Jag ryktade även igenom LADY, CARLINA och ACINDO. De glänste fint när jag var klar. CAHLUA fick också en rykt och halvtvätt. Hon är gråskimmel och gula fläcka syns allt för väl. Så hals, bakben och svans fick en lätt tvätt!

Åker tidigt imorgon. Ska fodra och släppa ut alla hästar innan så måste hinna sova lite nu.