Det regnar, fullt med vatten redan som det är efter vårens islossning så nu kan vi snart sätta på oss simfötter!

Ska rida hemma idag ett helt gäng så det gäller att klä på sig regnkläder, ställa in sig psykiskt på att det kommer bli blött och sätta foten i stigbygeln och träna på! Rider nog de flesta till “vägens ände” Det är våran grusväg som vi fortsätter på flera kilometer upp i skogen tills den helt enkelt tar slut.

Red där igår för att kolla läget och blev alldeles lycklig av att all is är borta, vägen är mjuk och hästarna kan träna konditionen på bästa sätt! Den svängen tar en timme och 20 minuter, så kommer sitta i sadeln några timmar i regnet!

Igår åkte jag in till ridhuset på förmiddagen. Hoppade CARLINA, LADY och CASH FLOW. Carro hoppade EROZ. De gick alla bra och här kommer två videos.

Hoppade banan på alla tre och först ser ni CASH FLOW. Hon gjorde den två varv, första ser ni på videon, sen fick hon hoppa ett varv på 110 höjd.

CARLINA sista linjen.