Nu är det äntligen igång, hästföretagarforumet och Göteborg Horse Show!!!

Jag åkte ner igår tillsammans med Marie och en tjej som heter Therese. Marie är projektledare för hästföretagarforumet och i år hjälper jag till under det och är värdinna! Roligt och annorlunda mot min vardag!

Forumet pågår under två dagar och idag var det många intressanta föreläsningar. Allt från jordbruksminister Eskil Erlandsson som inledde forumet, exportrådet, Pia Lewin som pratade om att sälja och exportera hästar, LRF Konsult, Lotta från Nyby Torshälla ridskola, Mountain Horse mfl. Imorgon är det full fart hela dagen igen.

Vi började med att packa alla goodybags igår. Alla som kommer till forumet får en varsin påse!

Lyxig lunch under forumet.

Lars Sjövall från Mountain Horse föreläste och berättade om företagets historia.

Som avslutning på dagens forum var det clinic med Kyra Kyrklund!

Nu ikväll var det välkomstparty för ryttare, sponsorer och många fler. Jättekul att gå på och mycket folk var det. Som inledning var det lottdragning av startordningen för dressyrens och hoppningens världscup. På bilden är det jag och Cecilia Conavalina som driver prylbloggen på Hippson.

Reem Acra sponsrar dressyrens världscup och de ställer ut flera av sina klänningar i vip loungen!

VILL HA!!!!!

Hästföretagarforumet är slut i morgon eftermiddag. Resten av veckan och hela helgen blir semester för min del, bara titta på tävling i världsklass!!!