Hej, ny vecka och en hel helg utan blogg, men inte händelsefattigt för det. Jag har varit i Tierp och tävlat. Åkte i fredags och innan dess hann jag inte blogga, hade fullt upp! Red hästar, packade för helgen, promenerade med de som skulle till Tierp och tvättade de. Kom iväg och i tid till tävlingen.

Vi bodde hemma hos min kompis Pernilla utanför Tierp med hästarna. Trevligt och kul att hinna umgås lite!

Tre hästar hade jag med till Tierp, Björn hade bra koll på de när vi lastade om på tävlingen. ACINDO SB, CAHLUA, CARLINA SB.

På fredagen startade jag 130 klassen med ACINDO som knep en femteplats. Det var två faser, nya specialbedömningen där alla rider båda faserna, totala eventuella felen från båda faserna läggs ihop och tiden tas från fas två. Först hoppade vi hinder ett till sju, sedan åtta till tretton. I fas ett fick jag ett tidsfel, red lite för långsamt helt enkelt, tog ut svängarna. I fas två red jag snabbt, ökade på och snävade av vägarna, så jag var snabbast men fick med mitt tidsfel från fas ett. Så det räckte till en femteplats istället för seger!!! Är inte missnöjd för det, hade det varit vanlig två faser hade jag fått avstå fas två så får vara tacksam för nya bedömningen den här gången!

Björn tyckte det var jättekul att påpeka att jag i en och samma klass lyckades vara både den långsammaste och den snabbaste!!!!

CARLINA SB hoppade samma klass och var fin, lite spänd första gången inne på den stora banan och hade nedslag i kombinationen.

Lördag var det 130 för systrarna ACINDO och CARLINA igen och båda hade ett nedslag var. CAHLUA hoppaded 140 klassen, kändes riktigt fin men rev tyvärr två hinder så ingen placering för oss den dagen.

Söndag och samma höjder som dagen innan för hästarna. ACINDO var superfin och jag red henne bättre än dagen innan och det blev felfritt som räckte till fjärde plats, kul! CARLINA var jättefin, bästa rundan sista dagen. Rev näst sista hindret på banan, naturfärgat som hon inte uppfattade i tid därav rivningen, synd, hon var värd en nolla!

CAHLUA var också fin i 140 klassen. Lång bana eftersom det var en winning round med omhoppning efteråt. Fjorton språng och vi rev ett hinder-ut i trekombinationen. Hon var väldigt fin för övrigt!

Kändes som en liten “stolpe ut” helg även om ACINDO hade med sig två fina placeringar hem.

Kom på i lastbilen på väg hem att det var mors dag. Som vanligt brukar jag alltid tävla på mors dag och det där med en present till mamma som borde ligga på prio ett för att hon är världens bästa mamma, brukar glömmas bort…skäms på mig. Fick en lysande ide när vi rullade hemåt, hehe, duktiga ACINDO hoppade ju hem en röd rosett. ACINDO är våran egen uppfödning och mamma tycker såklart om henne. Så jag kluddade ner lite text på baksidan av den röda rosetten om att rött är kärlekens färg och den var till mamma!!! Köpte med en påse godis från bensinmacken också och mamma blev jätteglad för mitt lilla påhitt! Det är väl tanken som räknas?????

Mammas rosett!!!