Idag har jag hopptränat “småhästarna” Celvin, Cash Flow och Lady Love. De har ridits och trimmats de andra dagarna. Imorgon får de vila, bara gå i hagen. På fredag rider jag de och sedan tävlar de i Köping lördag och söndag. Samma plan för Tipton fast det är Tomas som tävlar honom.

De äldre tävlingshästarna förutom Edwondo som jag hoppade igår och som också ska tävla i köping, de skrittar bara ut i skogen och har lite semester.

Sen rids även Humlan, Lovely, Don, den nya hästen och Lord som vanligt. Lord har varit på bete en månad, vet inte om jag skrivit om det? Nu är han hemma igen och rids.

Så ser det ut på ridfronten här hemma just nu.

Tomas tränar lady och mig.

Hoppträningen idag gick fint, det är så kul att träna, kan aldrig bli för mycket för en själv som ryttare, man blir aldrig fullärd. Tur då att jag har flera hästar att träna på så jag får hålla igång!

Celvin (carland-Acacio)

Vi värmde upp över travbommar, tre på rad på rakt spår.

Jobbade sedan i galopp en stund och la till kavalettibommar, tre på rad på voltspåret. De var upphöjda med ett galoppsprång mellan bommarna.

Celvin.

Hade sedan en övning på rakt spår med tre galoppsprång mellan räcke till oxer. Träna att komma i rytmen in över räcket.

Lady Love SB (Looping-Rastell)

Hoppade sedan en längre linje på böjt spår från räcke till oxer med vatten matta under. Tränade på att rida tio, nio eller åtta galoppsprång.

Lady Love SB.

Avslutade det hela med en bana.

Cash Flow var helpigg, som ett sprakande tomtebloss! Hoppade bra språng men lite svår att reglera på transportsträckorna! Hon lugnade sig till slut.

Lady tog det hela med ro och hoppade bra. Celvin var superfin! Han var så lätt att rida och hoppa idag. Som vi sa så lärde han sig mycket helgen i Gagnef då vi tävlade tre dagar på rad!

Celvin!