Nyss kommit in i huset, slängt in en maskin med tvätt. Är lite lätt övertrött just nu, steg upp kl 04:20 imorse för att fodra och åka på tävling. Det började redan kl 07 idag, behövde vara där till halv, fodra hästarna innan lastning vid kvart i sex…

När vi väl var på plats och hade gjort tre starter innan kl tio kändes det bra för värmen hade inte hunnit slå till på riktigt ännu.
Hoppade 130 klassen på morgonen med först EDWONDO, han var spänd och rev några bommar.
Sedan var det ACINDOS tur, kändes riktigt fin redan när jag satt upp. Hoppade jättebra på banan, tyvärr hade vi ett nedslag.
CARLINA var dagens stjärna, hon var felfri, lite halvsnabb och kom på sjunde plats av totalt 87 starter, kul!

CAHLUA gick 140 klassen. Hoppade bra, riktigt bra. Blev lite fel i första kombinationen, kom lite tomt in så vi räckte inte fram på de två långa galoppsprången till B hindret, så vi styrde ut, ett gemensamt beslut kändes det som! Tog om den och hoppade felfritt och resten av den långa banan.
Nöjd med hästarna och även igår var de bra. De hoppade alla samma klasser som idag och alla fyra hade då fyra fel var. ACINDO var placerad i sin klass!


Priser från de första dagarna. De blågula är från i onsdags då EDWONDO och CAHLUA hoppade felfritt i 130, de vita är CARLINAS och ACINDOS.

När jag hade hoppat av CAHLUA och stod vi banan, svettig som en gris i värmen så får jag frågan om jag kan tänka mig att kommentera webbsändningen av SM klasserna live under eftermiddagen?!

WHAT, JAG??? Tänkte en stund och ja, varför inte! Kan vara kul att pröva något nytt, inte banga för en utmaning! Det skulle börja kl 14, så Björn och jag körde hem hästarna, jag tog en snabb dusch (snabbare än vad Gunde Svan hade klarat!) och så sladdade jag tillbaka till sundbyholm.


Började med att kommentera juniorernas andra SM kval, de red det första igår precis som young riders och seniorerna gjorde. Kändes lite tunghäftande i början, hade ju noll förberedelse, en halv startlista med uppgifter på hästarna (så ni som kanske tittade och blev besvikna på bristande information ber jag om ursäkt för det)
Till young riders kvalet hann jag både gå banan, prata med banbyggaren om banan och hämta riktiga listor så det förhoppningsvis blev lite bättre?!
Kändes som det lossnade lite mer till seniorerna med tunghäftan och det var ganska roligt måste jag säga!

Blev en sväng på ryttarbanketten efteråt. God mat och riktigt show! Stannade inte så länge, åkte hem för att fixa in lite hästar och nu ska jag sova, imorgon är det tävling igen med mina fyra springare!

Show!