Jag vill börja med att säga TACK till er alla som skrivit till mig på facebook, instagram, sms, kommenterat på bloggen, ringt en signal, skickat blommor eller hälsat på hemma hos oss. Det betyder mycket att känna att så många bryr sig och vill stötta mig och oss alla här.

Det är inte bara mig det är tufft för. Även Malin som var med både när jag blev sparkad och visade en stark lugn sida och ringde ambulans och höll mig lugn. Hon var även med när jag skulle ta in CAHLUA och vi hittade henne med brutet ben. För Björn är det tungt, han som också hade en nära relation till CAHLUA och var med när hon somnade in. En mardröm för oss, för hela vårat team.

Jag skulle gärna vilja rida ut i skogen, speciellt en sådan fin dag som idag när solen skiner, det är varmt, blå himmel. Men så länge stygnen är kvar så kan jag inte ha hjälm på, och dessutom är det lite svullet och ömt i huvudet. Jag är lite yr och då är det bäst att hålla sig lugn.

Alla här på gården är fantastiska och hjälper till med hästarna.
Jag är otroligt tacksam för alla duktiga tjejer som är här i stallet och hjälper till. Björn, mamma, pappa som fixar runt omkring och Tomas som hjälper till och rider mina hästar. Utan er skulle Bäcktorp stanna och det går inte. Vi ska kämpa på!

CAHLUA, för alltid i mitt hjärta!