Nu är jag klar med sadelkammaren! Riktigt nöjd och glad måste jag erkänna!
Det är ingen lyxinredning men trivsamt och enkelt.

Hylla med vardags schabrak på två plan till vänster, högst upp sadelpads och längst ner ländtäcken för vardagsbruk. Till höger mina hjälmar högst upp, tävlings schabrak och filtar till tävling där under. På krokarna i hörnet-lädergrimmor och tävlingsgrimskaft samt några träns.


Ny dörr mellan stallet och sadelkammaren. Longerlinor, hövågen och vanliga sadelgjordar hänger bakom dörren.

Stora vita tavlan, ovanför bilder från tävlingar på olika hästar. Den gamla “hästsakerlådan” har hängt med i säkert 25 år! I den har jag lindor och paddar.

Tränsen längst upp är för tävling, de under till vardags. Tävlingstyglar, martingals och bröstor på krokarna in mot väggen. I plastbackarna i hyllan finns benskydd för vardag och tävling uppdelade. En låda med massa bett och andra saker.

På väg in till “tvättmaskinsrummet” där putskrokarna hänger. På väggarna i “lilla korridoren” hänger magplattgjordar till vänster och vardagstyglar, martingals mm till höger. I korghyllan vid väggen har jag svampar, tvål, putsfett, liniment, shampo mm. krok på väggen där putstrasorna ska hänga.

Återstår endast att våttorka golven ordentligt en gång, sen är jag nöjd!

Nu håller jag på med nästa projekt, fikarummet i stallet!