Igår kväll hade vi en riktigt trevlig kväll hemma hos min systers familj. Min bror och Ulrika var med och min Björn. Det var Indiskt på menyn. Varför har vi inte ätit det oftare, vilken fantastiskt god mat! Champagne till så var kvällen toppen!


Idag har jag hoppat EDWONDO och ACINDO. De fick göra samma övning som jag gjorde härom dagen med de andra hästarna. Ni får se film på båda hästarna. Det är på slutet när jag lägger ihop allt till en liten bana. Värmer först upp i trav över travbommar och sedan galoppbommarna, innan jag hoppar hela banan. Men det blir så mycket att lägga upp allt i små klipp, så ni får se hela banan som jag gör som sista övning.

//www.youtube.com/embed/pJTOqxb1xC0ACINDO.

//www.youtube.com/embed/wP39dKKnXlkEDWONDO. Han var lite spänd uppe på den ena kortsidan för det knakade i skogen utanför staketet, kan ha varit en älg som tittade på vad vi roade oss med. Därav hans lilla halvrace iväg mot det röd/vita räcket!

Sen har CARLINA ridits och fick jobba lite. Hon fick en present idag också, köpte ett nytt täcke till henne när jag var in till Västerås och en ridsportbutik.

CASH FLOW, CELVIN och LORD är borstade och klara, imorgon ska jag tävla de tre, samt EDWONDO. Grejerna är färdigpackade, nu ska jag sova lite snabbt, blir till att kliva upp tidigt, lastning strax efter sju och hästarna ska äta frukost innan och få fina flätor i manen. Skönt att det är nära till tävlingen, 7 minuter ungefär, det är på Hallsta RK.

Whoops, klockan har slagit över på nytt dygn, det är den 29 september, betyder att jag fyller år också!!!!