Igår fyllde jag år! Började dagen med att tävla unghästarna. De visste nog att jag fyllde år och hade gått ihop om att ge mig massa rosetter i present!!!
Hade med fyra hästar, gjorde sju starter. Det blev felfritt i alla så sju rosetter i present!!! Dessutom hoppade alla hästarna jättebra, det var så kul!


Hästarna som var med var CASH FLOW, CELVIN, EDWONDO och LORD LOOP SB. Har en video på LORDS ena runda. Lite jobbigt att kolla då det är på fel ledd och jag har inte lyckats komma på hur man får det på rätt köl, tur jag vet hur man styr en häst!

//www.youtube.com/embed/OrGMdx4H5e4?list=UUKnJeimCgseNCufF1mY5z8w
LORD bjöd mig på en flygtur på framridningen. Han var laddad och tycker det är lite väl kul att vara ute på tävling (det här var hans andra tävling i livet men han har fått mersmak!) Så när jag skulle fatta galopp så exploderade han i en serie bockar. Lyckades håll i mig tills han knockade mig, då var det bara att släppa, tänka ut plan B hur jag skulle landa i sanden istället för att hålla mig kvar! Det gick bra och jag satt upp igen och tävlade vidare!

Towe och CASH FLOW!

Vi var hemma till lunch och då städade jag huset, Johanna och Towe fixade stallet och hästarna. På eftermiddagen firade vi min födelsedag. Bjöd på tacobuffe och tårta. Huset fullt med folk och så mycket fina presenter och blommor! Tack alla!!!!


Fina blommor och i kortet trisslotter, biobesök och middag på Indisk restaurang!

Fin värmeljusstake.

Kaffemaskin!

Champagne och parfym!

Fick även böcker, ny laserskrivare till datorn, mer bio och annat kul!