Igår åkte jag in till Rocklunda och red och hoppade fyra hästar i ridhuset där. Ni som undrar varför jag inte rider i ridhuset hemma, så är det inte klart med sanden ännu. I helgen förhoppningsvis får vi in det sista! Har beställt klenflis som ska in också. (känns overkligt…)

Red och markarbetade CARLINA som var fin. Fick hennes kropp att slappna av och hon jobbade på fint. Hon kräver mycket ridning, hon är så stor.
Min fyraåring LOVELY var med och hon var ju så duktig! Andra gången hon var i ett ridhus och jag tänkte bara rida lite för att hon skulle slappna av och eventuellt ta några språng. Den hästen är så cool så det slutade med att vi hoppade många skutt över både grindar, bockar och annat!
//www.youtube.com/embed/Zim1LtfDJOU?list=UUKnJeimCgseNCufF1mY5z8wLORD och CASH FLOW var också med. Här en film på när jag hoppar en liten “bana” på först LORD…
//www.youtube.com/embed/WlPCB2R7TOY?list=UUKnJeimCgseNCufF1mY5z8w…och sen CASH FLOW.

CASH FLOW fick avsluta med hindren på långsidan och oxern lite högre.
//www.youtube.com/embed/TBqYQEx1nt0?list=UUKnJeimCgseNCufF1mY5z8w