Dagen har varit bra, haft träning, ridit en del och varierat. Blev en sväng på mormorsrundan med LOVELY och ACINDO, de var så pigga och glada!!!
I ridhuset har CELVIN, CARLINA, LORD och CASH FLOW joggats och avslutade med att hoppa EDWONDO.

EDWONDO kändes jättefin, mjuk i kroppen och fina språng. Var första hoppningen efter vintervilan för honom och det blev caprillibanan med travbommar på böjt spår, travhoppning, hoppning i galopp och en serie.

Imorgon blir det ridning av hela gänget igen och tvätt och frisering har vi också planerat in.

Det ser ut att bli kallt och kanske vinter till helgen, så vill passa på¨att tipsa om ett par jättesköna vinterskor från min sponsor Mountain Horse. Jag har använt de här skorna nu ett tag och de är så sköna att rida i och varma.

ACTIVE VINTER PADDOCK.