Sitter vid bordet och har tryckt i mig lite mat. Känner för att lägga mig på soffan och gäsa som en orm i två veckor, så mätt är jag!

Kommer gå och krascha i sängen strax, trött som bara den efter en lång intensiv dag. Vi hade en trevlig kväll igår med middag och spel. Upp tidigt och började sedan ridningen med dressyrträning för AC. Fick jobba på idag och det gav resultat. ACINDO var inte helt enkel idag men så bra det blev. CASH FLOW var en dröm.

Red sedan ut på mormorsrundan med EDWONDO, hade sällskap av Ulle och Johanna. Lagom tillbaka så hade vi kunder här som provade tre hästar.

Snabb lunch och sedan tillbaka till ridhuset för mer ridning och lektioner. Det är så roligt att undervisa! Duktiga elever idag!

Inridningshästarna har jobbat idag igen. CHALLE duktig, hänger på honom några dagar till innan vi sitter på honom. HUGO har Malin suttit på i skritt flera varv i ridhuset. Bra avslutning på eftermiddagen!

Strax innan klockan 18 satt vi framför datorn, inloggade på tävlingsdatabasen. Anmälan öppnade till Sundbyholms tävling vecka 18. Svettigt värre men alla åtta hästar kom med på ordinarie plats, tre starter var. TDB klarade inte av att så många anmälde samtidigt så en lätt panik utbröt när det stod ERROR efter att man klickade på anmäl. Lyckades som tur var och efter bara några minuter var tävlingen full.

Säger en del om behovet av bra tävlingsplatser här hos oss och hur fantastiskt bra att den fina banan finns på Sundbyholmstravet!

ACINDO SB på Sundbyholm förra året.

CAHLUA, Sundbyholm.

CARLINA SB, Sundbyholm.

Nu ska jag ladda batterierna för imorgon åker vi på tävling till Örebro. EDWONDO, CARLINA och CASH FLOW åker med.