Lyckad tävlingsdag idag i Örebro. Åkte med EDWONDO, CARLINA SB och CASH FLOW.

Alla tre hoppade 110 och 120 i avd B, unghästavdelningen. De är alla äldre, CASH är sju år och de andra två åtta. Valde att rida avd B för CASH FLOW är inte redo att gå mot klockan ännu. Hon ska samla rutin. CARLINA gjorde tävlingsdebut för i år och har inte tävlat sedan oktober förra året. Visste inte riktigt hur hon skulle vara och ville bara göra “komma igång” rundor.
EDWONDO fick scenskräck för en vecka sedan i Södertälje och hoppade knappt ett hinder i någon klass, var så spänd att vi inte kom runt. Så det var dagens mål, känna på honom och komma runt.

Han var först ut i 110 av de tre. Spände till när vi kom in men slappnade av bra under tiden ryttaren före oss hoppade. Så han gick från spänd fiol som bara förflyttade sig framåt genom att röra på benen till ganska avslappnad och att använda kroppen. Tittade till ordentligt på näst sista hindret. Vi galopperade förbi utgången genom en solkatt så han tyckte nog att det hindret plötsligt dök upp framför honom. Hoppade och var felfri i mål! Det kändes riktigt bra, kunde andas ut att ha tillbaka EDWONDO som den fina häst han är. Man blir inte klok på hästar ibland.
//www.youtube.com/embed/yGLPFwstkWs?list=UUKnJeimCgseNCufF1mY5z8w
I 120 klassen var han jättefin och hoppade felfritt igen!!!! Så det var en riktig upphämtning och glädjen var stor i vårt team!
//www.youtube.com/embed/vhgxErMnOxk?list=UUKnJeimCgseNCufF1mY5z8w
CASH FLOW är jag supernöjd med. Hoppade felfritt i första klassen och så ridbar.
//www.youtube.com/embed/xuGbBH9B9RE?list=UUKnJeimCgseNCufF1mY5z8w
Jättebra även i 120, som var hennes andra start på den höjden. Hon har mognat massor i vinter och är nu en riktig tävlingshäst! Kommer in på banan avspänd och bjuder på alla hinder. Var inte riktigt klar i tid till hinder nummer ett i 120, det kom lite snabbt och jag borde varit tydligare i ridningen, därav rivningen.
//www.youtube.com/embed/rsUHHg35iug?list=UUKnJeimCgseNCufF1mY5z8w

CARLINA SB var tokglad att äntligen få tävla. Sköt rygg och bockade på framhoppningen som en rodeohäst!
//www.youtube.com/embed/K_3LotG5zVU?list=UUKnJeimCgseNCufF1mY5z8w
Tyckte det var busenkelt med 110 och klev runt banan med glädje. Ett slarvriv på näst sista, så fyra fel.
//www.youtube.com/embed/hXCIuSq5E8c?list=UUKnJeimCgseNCufF1mY5z8w
I 120 var hon felfri, kändes så säker och fin.