Onsdag idag, mitt i veckan innan helg. Denna helg är tävlingshelg och årets första meeting. Vi åker till Lidköping imorgon och det ska bli så roligt!

Har idag hopptränat några hästar, de känns bra. Bättre än mig för vid lunch fick jag så sjukt ont i huvudet så jag kräktes. Gick och la mig i sängen och sov i 1,5 timme. Vaknade lite bättre och gick ut och tränade två hästar till.

Kollade igenom packningen för hästarna i lastbilen och har till min egen förvåning packat alla mina egna kläder, hjälmar, stövlar och kavajer, redan ikväll! Maten till drängar och pigor är också klart. Vår snälla vän Anne har lagat några olika rätter och bland annat det som stod högst på önskemenyn, ANANASPAJ!!! Vi är beroende av Annes annanaspaj på tävling. När vi kommer ner imorgon så ska vi traditionsenligt äta Marie-Annes ost och skinkpaj med sallad till. Det är Ulrikas mamma som lagar den till oss. Viktigt med det vi tycker om!

Nu ska jag betala lite räkningar, sedan sova!

Lidköping, fina tävlingar!