Åkte med CARDINI, CARLINA och ACINDO till Kumla och tävlade i söndags.

CARLINA hoppade 120 klassen. Kändes riktigt bra. Hade ändrat lite utrustning sedan Lidköping då hon var lite väl pigg och sprang runt som ett rådjur med huvudet rakt upp! Nu provade jag ett nytt gummibett som hon trivdes på och så satt jag tillbaka martingalen, som jag alltid haft innan. Tog av den i Lidköping för att testa och resultatet blev inte det bästa. Nu kändes det mycket bättre och hon var fin. Felfri på hinder men bjöd på fel hinder i en sväng så vi tappade rytmen och jag gjorde en volt. Var mest ute efter att känna på henne så tog det som en skolrunda.

ACINDO hoppade 130 klassen. var superfin i uppvärmningen och kändes som en riktig dressyrhäst! Hoppade också jättefint. Började bra på banan över de två första hindren, oxrar. Hon öppnar upp fint nu, känns spänstig. Fick tyvärr ett pet på treans räcke. Hoppade resten bra och jag hade en fin känsla.

CARDINI hoppade först 120 klassen, fick en rivning men kändes fin. Tror inte han såg bakbommen på en oxer så släppte ner bakbenen lite tidigt. Jättefin i 130 klassen och gick vidare till omhoppningen. Rev ett där, vi blev lite ivriga, annars bra. Det räckte till en sjätteplacering och vi åkte hem från vår tredje tävling tillsammans med pris i 130 klassen! Så roligt!

Nu tävlar de här tre hästarna på Sundbyholm nästa gång, utomhus. Så det var sista inomhustävlingen för de. Längtar ut nu till den stora fina banan!

CARDINI och jag på prisutdelningen! Lyckades glömma min egen hjälm, det har aldrig hänt. Så tur att hästägaren hade en att låna ut! Samma färg som min ljusa kavaj så det blev ju bra!