Fy vad det har blåst idag. Kallt är det och jackor och täcken åkte på igen. Typiskt väder för maj kan man säga. Upp mot 30 plusgrader som vi hade häromdagen är inte normalt så ska väl inte klaga allt för mycket.

Jag fixade ihop ett långt “vatten” här idag. Måste träna på att hoppa vattenhinder nu inför kommande tävlingar. ACINDO kan tycka att det är lite läskigt, hon hoppar för väl och högt över.
Skönt var att hon inte tvekade inför i mina ögon lite läskiga vattengrav med bildäck framför. Hoppade väldigt stort över första gången. Hoppade en gång till och då kändes hon helt avspänd så hon fick massa klappar och så nöjde vi oss med det idag.

Vi har en ny inridningshäst sedan några veckor. Ett sto efter Callahan som kallas för VALLI. Hon galopperade för första gången med ryttare idag. Lite bockningar först, sen avslutade hon flera varv lugnt och fint. Det är kul med inridningshästar! CHALLE, den grå åkte hem i helgen, inriden och klar.

VALLI.

Imorgon är jag med i radion igen. P4 Västmanland kl 11. Är deras västmanlandskorre denna vecka och pratar om mitt hästliv!