Har varit lite frånvarande här och det var inte vad jag hade tänkt. Inget blev riktigt som jag hade önskat.
Planen var att tävla i Falun hela denna veckan, som jag hade sett fram emot denna tävling! Min favorit tävling på året!

Det började bra i söndags. Hoppade CELVIN och CASH FLOW i 110 klassen. För CASH FLOW var det första gången hon fick gå in och hoppa i avd A. Då hoppar man mot de äldre hästarna och på tid. Hon var jätteduktig! Svängde snävt, var snabb och kom trea!!!
Dagen efter började vi med en 110 klass igen. Hon var lika duktig då, felfri och kom sexa!
Sen hoppade vi 120 klassen. CASH FLOW var helt fantastisk. Hoppade avspänt och fint. Var på väg mot en toppenrunda igen. Landade efter hinder nummer nio och hade bara nummer tio kvar. Då släppte underlaget och vi gick omkull. Det kändes som en evighet innan jag stod på benen igen. Kände att det släppte, hur hon gick omkull, kom inte upp. Tyckte att jag satt på hennes nacke och när jag flög iväg så upplevde jag i min ögonvrå att hon inte reste på sig. När jag satt på huk och hon står framför mig är det enda jag stirrar på hennes ben. Var alla fyra benen hela??? Hade bilden av CAHLUAS brutna ben på näthinnan och hinner tänka- INTE CASH FLOW OCKSÅ!!!!

Nu var benen hela och jag kunde leda ut henne från banan, något omskakad, kände för att börja storböla!

//www.youtube.com/embed/SBhk9gb3Fbo?list=UUKnJeimCgseNCufF1mY5z8w
CASH FLOW, 120 klassen där vi gick omkull. Så tråkigt på en sån fin runda.

Så efter den vurpan strök vi resten av starterna denna veckan och åkte hem. Jag slog i huvudet lite och känner mig yr. Då ska man ta det lugnt, det har ju hänt förut att jag slagit i huvudet.

CASH FLOW är kollad idag och hon har en blödning i bogen och halsen. Så hon ska vila och på återbesök nästa vecka. Benen, ryggen och nacken är ok.

Tråkigt när det blir såhär. Vi kommer igen, jag lovar!
Hoppas FALUN och SM blir toppenbra så kommer jag tillbaka nästa år igen!
//www.youtube.com/embed/Rmo-7LbCrzk?list=UUKnJeimCgseNCufF1mY5z8w
CASH FLOW 110 klass söndag.
//www.youtube.com/embed/nlBv9Ifz1t4?list=UUKnJeimCgseNCufF1mY5z8w
CASH FLOW 110 klass måndag.