Veckan som varit var fullspäckad och jag har knappt hunnit andas! Veckan är slut och jag är slut!

Den började i måndags med ponnyridläger här på gården. Tre dagar med ridning, lekar, bad, mat och fika. Precis som det ska vara när man är på läger.

Barnen hade sina egna ponnys med som var uppstallade och barnen sov här, så det var dygnet runt läger. Jag sov även tillsammans med barnen. De tillsammans i sovrummet och jag hade bäddat i vardagsrummet uppe i tornet där vi har övernattning!

Samling på måndag och lunch. Sedan pyssel med ponnyerna och ridlektion. Sen åkte vi till Stäudd och fikade och badade. Tillbaka hem till Bäcktorp och tacokväll. Uteritt på kvällen och pyssel med ponnysarna.

På tisdagen var det frukost och sedan ridlektion. Därefter åkte vi och badade och åt lunch hemma hos Anne. Härligt med bad en hel eftermiddag i värmen!

Tillbaka hem till Bäcktorp och eftermiddagsfika. Därefter blev det skattjakt!
Min syster hade ritat en karta över hela gården, sprayat hästskor i guld och numrerat de.

Mamma hade sedan gömt de runt hela gården och markerat ut på skattkartan om det var fisk, fågel eller mitt emellan. När barnen hittat alla skor kunde de lösas in i “kiosken” mot godis, chips, hästgodis!
På kvällen hade vi ridlektion igen. Kvällsmacka avslutade dagen.

Frukost på onsdagen och avslutande ridlektion med banhoppning. Jätteduktiga var de alla barn och ponnysar!
Fika därefter med glass inför den avslutande gymkhana vi hade.

Mitt i fikat kommer mamma åkandes på sin motorcykel!

Redo för gymkhana!

Två lag, fyra grenar. Balansera potatis på en sked i slalom, pricka en penna i flaska, plocka upp ett äpple ur en vattenhink med munnen utan att använda händerna. Sedan leta efter en sockerbit i mjöl! Gissa om det var kul och full fart! Oavgjort blev det då lagen vann två grenar var!

Avslutningslunch och diplomutdelning! På frågan om vad som var bäst med lägret så var det gymkhana, all ridning och att de sov över här!

Roliga dagar och vi kör eventuellt ett läger på höstlovet då önskan om det finns! Kul!

När lägret var slut hoppade jag direkt in i traktorn och vände och strängade hö, den årliga sommarplågan! Nåja, det är ganska roligt också även om det är stressigt att hinna med innan regnet kommer.

Vi har kört för fullt, pappa, mamma och jag. När allt väl är ihop rullat på alla åkrar så ska det lastas och köras hem. Mamma och jag körde hela natten till lördag. Hoppade ur traktorn kl 05:10 lördag morgon.
Har även hunnit rida lite mellan hökörandet.
Johanna och Malin har fixat stallet och hästarna, tack tjejer!

Ridning på höfälten tidig fredagsmorgon innan vi började köra hö. Höbalar i bakrunden!

Idag hade jag sovmorgon, gissa om det var skönt! Hade lite lektioner och avslutade veckan med att själv rida dressyrlektion för AC på ACINDO. Det gick så bra och var jättekul!

ACINDO, jag och AC!