Tisdag och onsdag var jag i Stockholm och tränade för Jos Kumps. Vi var hemma hos min kompis Jessica. Fjärde gången han var här nu och det var lika bra träning som alltid. Jos är otroligt noggrann med grunderna och alla detaljer. Vi får rida mycket markarbete, många bra övningar.

Hoppövningarna är också bra. Blev mycket detaljträning i sitsen, skänkeln, handen. Otroligt roligt och kul att träna för honom igen. Fick beröm för att mitt markarbete blivit mycket bättre sen första träningen. Känns bra, då han inte är en man som strör beröm runt sig utan att mena det. Så tack till AC också som hjälpt mig mycket med markarbetet de senaste månaderna.

Jag hade med mig ACINDO till kursen. Hon kändes riktigt fin och var glad att få träna, det smittade säkert av sig då hon känner att jag är positiv!
//www.youtube.com/embed/kTZJbzIaURU
Ett litet klipp från träningen från första dagen.

Idag har jag haft fullt upp då jag var själv i stallet. Sju hästar att rida, lika många boxar att mocka. Hästar ut och in, fodra, fylla vatten ute och inne. Haft lite träningar också så det var full fart i värmen!