Sitter och firar att årets höskörd är avslutad och de sista stor balarna inne under tak! En kopp te och en halv kebabrulle, inte så flådigt firande men alltid något. Får bli nåt bättre om någon dag. Pappa var in här nyss och var glad att det var klart, han skulle fira med en dusch. Han och mamma har balat ihop det sista höt idag som jag vände i förrgår. Mamma firade med att åka till sitt “vanliga”jobb och jobba natt, Björn är utslagen på soffan och här sitter jag vid köksbordet som sagt!

Jag har även varit till Sundbyholm idag och tävlat med ACINDO. Hoppade en 130 klass och hon kändes så fin!
Fick en rivning i omhoppningen men det räckte till en femtonde placering av 60 startande ekipage. Det är alltid kul med placering och på tre starter denna vecka har ACINDO hoppat hem två priser! Nöjd med vår mjukstart och nästa vecka tävlar hon igen. Då ska även CASH FLOW tävla, det ser jag fram emot.
Henne red jag nu ikväll när jag kom hem. En behaglig temperatur på kvällen och det var tur för hästen var het så det räckte, så jag fick jobba på en stund.
//www.youtube.com/embed/ScTC7bUKBRk?list=UUKnJeimCgseNCufF1mY5z8w
ACINDO 130 klassen idag!