CASH FLOW är tillbaka på tävlingsbanan och det med en felfri runda idag! Vi mjukstartade med en 110 klass och hon skuttade runt på ett avspänt sätt.

CASH FLOW idag.

Trodde hon skulle vara ganska galen idag med tanke på hur mycket energi hon bär på. Hade lite svårt att komma upp på henne, då vill hon inte stå stilla. När jag väl satt i sadeln och Malin släppte oss så bar det av över gräset och upp på travbanan där man rider fram, och det kändes som att sitta på en ostbåge med gasen i botten! Travade ett varv där och red sedan in på framridningen och där var hon riktigt skötsam. Hon var fin inne på banan och imorgon hoppar hon igen.
Då får hon sällskap av ACINDO i lastbilen. Henne trimmade jag hemma på förmiddagen, dressyrpass på gräsvallen. Hon var jättefin. När jag tog tyglarna var hon helt avspänd och jobbade på så fint. Skänkelvikningar, minska volten i galopp från stor till mindre och flytta ut till större volt igen undan inner skänkel. Galoppsluta på diagonalen med byte vid slutet av diagonalen. Öka och minska tempot osv. Ja, hon dansade fram idag, underbart. Inte alltid det är så, gäller att njuta alla ögonblick och dagar allt bara faller på plats.

Malin på CARLINA och jag på ACINDO idag på förmiddagen.


Malin, Lotta och jag firade CASH FLOWS comeback med Slagsta glass på vägen hem från Sundbyholm idag, man ska fira det som firas kan!