Igår hopptränade jag CASH FLOW, hon känns jättefin! Nästan för pigg, idag red jag markarbete på henne och hon är som en tickande bomb i början! Hur ska hon då vara imorgon när hon ska tävla på Sundbyholm?

Vi hoppade bana igår och Tomas hoppade även TIPTON som också tävlar imorgon.
Jag körde ner hindermaterialet från gräsbanan till ridhuset, det är för torrt ute nu så gräsbanan är lite hård, det är mycket bättre underlag i ridhuset att hoppa på.
Hindermaterial på väg!

Jag red och hoppade även EROZ (Ronaldinho-Looping), min gamla häst som jag sålde till Caroline Andersson för snart två år sedan. Kul att sitta upp på honom igen, och bra ur tränings syfte att känna på elevers hästar ibland. EROZ är nu sju år och Carro gör ett bra jobb med honom. Stor häst som har behövt tid att utvecklas.

De andra hästarna rids också, antingen på morgonen eller eftermiddag/kväll då det är för varmt på dagen.

Idag hämtade vi hem LOVELY från betet, hon ska sättas igång och ridas nu efter några härliga veckor i gräshage. Lill-Lady går kvar ett tag till, hon är bara tre år och ska njuta av ledighet och bete så länge det är vackert väder.
//www.youtube.com/embed/S2qTMIk_I2g?list=UUKnJeimCgseNCufF1mY5z8w
Filmade henne idag, man kan nästan tro det är en dressyrhäst med den traven hon visade upp! Hon är efter COHIBA-RASTELL och mamam är RANTADOU, min första häst jag red svår 150 hoppning på. Så jag hoppas Lill-Lady också kan hoppa!