Idag har jag hoppat bana med ACINDO och CASH FLOW. En bana med raka linjer, böjda linjer och kombination.
ACINDO var jättepigg och var glad att få hoppa. Lite stark i början och låg på framåt. Hoppade fint på slutet och avslutade med ett räcke på 140 cm som hon hoppade med lätthet.

ACINDO!!!!

CASH FLOW var dagens utropstecken, hon var så lugn! Dressyrträningen gav resultat från igår, snabbare än vad jag hade trott. Många fina språng bjöd hon på.
Nu känner jag mig väl förberedd med båda hästarna inför helgens tävlingar i Norrköping.
Det ska bli kul att åka dit ner och tävla. Det är första omgången av Volkswagen Grand prix och jag kommer rida kringklasserna. Volkswagen går i 150 klass med kval på lördagen till söndagens final. Sen finns det 130-145 klasser att rida som jag kommer göra med ACINDO. CASH FLOW hoppar 120 klasser bedömning A. Det är nyttigt för henne att åka med dit och samla rutin inför framtiden. Det är på bra tävlingar man utvecklar både sina hästar och sig själv som ryttare!

Bild från Norrköping tidigare i år, CARDINI och jag.

LORD, LOVELY och CARLINA har ridits ut och jobbat på grusvägarna. CELVIN har gått dressyr och ska hoppa imorgon.

Övrig tid har jag spenderat i täckesrummet. Väggarna är målade i vitt och alla täcken sorterade och ihop vikta och tillbaka in på hyllorna. Det tog mig 2,5 timme att bara vika och lägga in täcken igår…
Tomma hyllor längs ena väggen…

Högen med täcken som jag gått igenom, sorterat, slängt en del, några ska på lagning och de flesta vikas ihop och…

tillbaka in i hyllorna!

Andra långväggen med hyllor på väg att fyllas upp!

Sen lite jobb framför datorn så sprang denna dag iväg!