Helgen har spenderats i Norrköping på deras fina tävlingar. Det var elittävling med första delomgången av Volkswagen Grand Prix. Det var mycket duktiga ryttare på plats och det är kul och lärorikt att se.

Malin Baryard hoppade många fina hästar och det roligaste var att se BALTIMORE hoppa igen efter hans tävlingsuppehåll. Vilken häst, helt fantastiskt fin!
I Grand Prix klassen var det även roligt att se Douglas Linderlöws häst UDERMUS, wow vad den hoppade fint!

Mina hästar har varit duktiga och hoppat fint. CASH FLOW som inte kändes att vara i form för lite mer än en vecka sedan var över förväntan bra. Hon var så lugn och hoppade fint, jobbade bättre och bättre för varje start inne på banan. Gjorde tre starter i 120 klasser och var felfri första dagen, ett nedslag andra dagen och var felfri tredje dagen igen! Härligt! Nöjd med hur jag har jobbat på och hur jag la upp planen för henne fram till tävlingen.

ACINDO kändes jättefin och hoppade bra. Red 130 klasser första och andra dagen. Hade ett nedslag i omhoppningen första dagen, inget att säga om, en rivning som kan bli. Andra dagen var det en tidshoppning och vi galopperade på och svängde de snävaste vägarna. Rev tyvärr sista hindret och det tar jag på mig helt. En felfri runda hade räckt till en tredje placering i det starka startfältet!

Igår skulle jag hoppa 140 klassen med henne och allt kändes bra. Hade en bra plan vid framridningen och bangång. Hon har aldrig känts så fin i uppvärmningen, mjuk och lösgjord i hela kroppen. Framhoppningen började också perfekt. Vi hoppar inte henne högt på oxern för hon blir osäker på framhoppningen, inte inne på banan. Nu blev oxern en aningens lite för hög, kanske 130 höj och det gick inte. Kom bra till hindret och perfekt läge men det blev en riktig tvärnit och jag slungades av och rakt in i hindret. Vilket smäll jag fick! ACINDO såg lite chockad ut när jag låg där bland bommarna. Jag har nog aldrig ramlat av på det sättet innan, rekommenderas inte!
Satt upp igen, hoppade en låg oxer och ett stort räcke och hästen kändes jättefin. Gick in på banan och hoppade de tre första hindren. Sen utgick jag för jag kände mig inte bra och hade ont. Kunde inte göra ACINDO rättvisa med stel ridning och i en 140 klass krävs det ridning på en känslig häst. De tre sprången vi gjorde kändes bra, ACINDO undrade nog varför banan var så kort!

Så idag har/är jag stel som en pinne och har bara ridit en häst. Det går förhoppningsvis över på några dagar så det är bara att härda ut och jobba på!

Fina lilla CASH FLOW.