Torsdag idag och jag börjar känna mig lite mindre mörbultad i kroppen efter helgens avfallning. Ömheten över revbenen känns inte lika mycket så nu har jag ridit lite mer än bara skritt i skogen och lugn trav!
CASH FLOW och ACINDO har tagit det lugnt efter Norrköpingstävlingen och skrittat ut i skogen i måndag-onsdag. Idag red vi mormorsrundan på de och galopperade över alla fälten runt rundan. Så härligt och roligt, det tyckte hästarna också!
//www.youtube.com/embed/oTWoDCd_gwk
Kolla in den här filmen när vi galopperar över ett av fälten!

LOVELY som sätts igång efter sitt långa sommarbete hänger på LORD när jag rider honom. De skrittar i skogen och sen trav och galopp på grusvägarna. LORD har också haft en lång vila efter en skada han drog på sig för några månader sedan. Nu är han igång och den hästen är så härlig, den galoppen!

Malin och jag i skogen med LORD och LOVELY.

Har målat i lilla stallet så det är vitt och ljust där. Björn och Daniel fixade nya dörrar på alla boxar där så det behövde målas. Nu blev det gjort.

Jag tycker det är kul att måla!
//www.youtube.com/embed/-XnTVLTlHNU
Björn har sladdat, vattnat och ringvältat i ridhuset. Det gäller att sköta underlaget så det är perfekt att rida på!