I lördags hade hästarna en lugn dag efter att ha jobbat på bra hela veckan. Själv åkte jag på ponnytävling i Virsbo och hjälpte Jaquline. Länge sedan jag var på ponnytävling, måste vart när jag tävlade ponny själv…och det var inte igår! Trevligt var det, bra ordning, och inte såg jag till några hysteriska ponnyföräldrar!

Lilla Milan är så söt och jag kunde inte hålla mig från att göra knoppar i hans man med blåa små rosetter!

Igår blev det en lugn dag igen, gjorde inte mer än vad som var tvunget. Ont i hela kroppen, kände mig febrig och försökte vila. Skulle ha tränat dressyr igår för AC men vi ställde in när jag inte mådde bra. Vi åkte och röstade och det känns bra att ha gjort det. Resultatet är inte det jag hoppats på. Det känns inte bra det här resultatet.

Idag ska jag försöka göra det som jag orkar och vila däremellan. Ska på kurs för Jos Kumps imorgon och onsdag så behöver vara frisk! Har även ringt och bokat in tid hos en naprapat för nu har min kropp sagt upp sig, det gör ont lite här och var. Försöker stretcha så det håller sig ok tills på torsdag när jag ska dit. Envisheten får ta över min kropp nu!