Det var en trevlig tävlingshelg i Karlstad. Kul att vara tillbaka på de tävlingarna, var något år sedan sist. Björn sa på vägen hem att hit åker vi gärna igen och tävlar, så bra! Och när Björn säger det, då är det med beröm godkänt!
Ett stort lyft var det nya underlaget i ridhuset, jättebra och det kändes fint att rida på. Många pauser för preparering av underlaget och det uppskattas!
Trevliga funktionärer, bra banor och en härlig atmosfär gör det hela nästan perfekt, skulle önska lite mer färg på hindermaterialet så blir det pricken över i!

Mina hästar har jobbat på jättebra och plockat med sig priser hem. Roligt har vi haft och det är lite målet på vägen mot de större målen, att ha roligt under resans gång. Tror att många glömmer det lätt och tycker att ett nedslag eller två, då går allt under. Jag jobbar målmedvetet på framåt nu mot nya mål och har sagt att jag ska ha kul och utveckla mig själv och hästarna. Alla årets målsättningar som jag satt i vintras har jag redan uppfyllt med hästarna.
ACINDO hade vi en förhoppning om att hon skulle göra svårklassdebut i slutet av sommaren, hon gjorde den redan i juni på Strömsholm, felfritt och placerad som trea!!! På slottsbanan!
CASH FLOW ville jag ha stabil i 120 klasser vilket hon nu är.

CASH FLOW har inte rivit en bom på hela helgen, varken på framhoppningen eller inne på banan. Hon var pigg och glad. Trodde hon skulle vara lite trött på söndagen, men icke, det var fullt med energi kvar! Hon har hoppat väldigt fina språng, igenom kroppen och noggrann. Härlig känsla även om hon kräver sin ryttare, det finns så mycket energi i hästen! Hon var placerad i två av sina starter, kul att hon knep en placering i 120 klassen igår, det var hon värd.

CELVIN har framförallt varit duktig på framhoppningen. Lite spänd men inte rädd för de andra hästarna. Nu var det ridning i båda varven, och jag var lite orolig för hur det skulle gå. Framridningen är stor här så det finns gott om plats att rida och så tycker jag att övriga ryttare hade så bra koll på sina hästar och såg upp för varandra, i alla fall när jag red fram mina hästar. Han avslutade igår med att hoppa felfritt i 120 klassen, hans andra 120 klass inomhus, kul!

ACINDO och jag har haft så roligt hela helgen. Var placerade i lördagens klass och var inne på prisutdelningen. Igår föll två bommar i 130 klassen, men rundan kändes bra och jag är nöjd med min häst.

Rosetter, plaketter och hederspriser i form av spånbalar och fodesäckar!