Nu är det höst och jag tycker det är härligt med frisk luft, inga insekter och sol! I måndags var det mindre trevligt väder med regn och halv storm. Då var hästarna inne tills eftermiddagen då det lugnade ner sig. Var glad att vi hade ridhuset att stänga in oss i dessutom.
Sen har veckan bjudit på fint höstväder. Jag tycker det är skönt att dra på långchapsen och dunvästen.

De flesta hästarna har vi ridit ut tisdag, onsdag och torsdag. Mormorrundan och skogen. ACINDO och CASH FLOW har jobbat runt rundan idag. Arbetsgalopp över fälten utan att de försöker dra iväg och så en del sidvärtsrörelser på grusvägarna. Nyttigt!
CARLINA hopptränade igår och LOVELY idag. De båda ska tävla på söndag.

Inridningsponnyn STEFFE är duktig, han rids nu ut i skogen och travar på grusvägarna. CELVIN har varit hans draghjälp, de är hagkompisar så STEFFE följer gärna efter CELVIN runt i skogen och då lär han sig styrning, gas och broms naturligt!
//www.youtube.com/embed/–ydwKsJi24?list=UUKnJeimCgseNCufF1mY5z8w
På tur i skogen!
//www.youtube.com/embed/RKacG1W0ZQ4?list=UUKnJeimCgseNCufF1mY5z8w
En av CASH FLOWS rundor från Karlstad.

Morgondagen börjar med lektion på morgonen, sedan rider jag ett gäng av mina hästar. Strax efter lunch kommer en hästägare och ska rida sin häst som vi haft på tillridning i en månad. Hoppträning på eftermiddagen och där emellan stallfix och jobba unghästarna. Välkommen fredag!