I helgen så satt vi igång Lill-Lady igen. Hon har vilat och gått på bete i 4,5 månad. Hon är bara tre år så då kan de få den tiden tycker jag.
Så i helgen sadlade Malin och Johanna henne, blev lite longering som Lill-lady tycker är rätt överskattat. Malin satt upp istället och Johanna ledde runt de på gården. Igår satt Malin upp direkt vid stallet och red lös ut tillsammans med LORD och mig. Först en sväng i skogen sedan lite trav och galopp på grusvägarna. En överlycklig liten häst som älskar att jobba och göra något. Bara att få stå på stallgången gjorde henne ivrig! Så cool i huvudet och inridningen i vintras la en bra grund för att nu fortsätta utbilda henne.

Malin och LILL-LADY, första ridturen på 4,5 månad!

Igår var AC här så jag tränade dressyr på ACINDO och CASH FLOW. Johanna var också med. Jättebra träning och idag blir det dressyrträning igen och “rida på träningen igår”

Överlycklig häst nummer två efter LILL-LADY, det var LORD i lördags. Jag hopptränade honom och han hoppade bana utan problem, om man bortser från alla glädjeskutt och bockar!