Onsdag kväll och jag trodde att jag skulle ligga i soffan helt utslagen efter tre dagar med ponnyridläger och träningar. Det är helt tvärt om! Jag sitter upp, full av energi och jätteglad! Det har varit riktigt roliga dagar. Vi har haft så roligt på ponnyridlägret. Alla ponnyer och barnen har varit så duktiga. Det har varit uteritt, kadrilj, femkamp, gymkhana och hopplektioner.
Dagarna gick fort och imorse vid frukosten så sa alla att de inte ville åka hem redan, det är ju så kul att sova här och rida tillsammans!

Ridlektion och vår shettis Plexus var med på lägret och reds av en tjej som heter Maja.

Alla tyckte att det var lyxigt med frukostbuffe!

En av grenarna i femkampen var att pussla ihop rätt bett med rätt namn som fanns på lappar.

Lunch i “tornet”
//www.youtube.com/embed/OdmGsyiNxNk
Uteritt i måndags!

Nu ikväll hade jag träning och det gick bra för alla elever. Måste bara säga att det är så otroligt roligt att vara tränare. Det ger energi och inspiration, tack till er alla som gör mitt jobb så roligt!

Så, nu sitter jag här i soffan, glad och pigg. Den enda fadäsen är ett skrapmärke i pannan som jag skaffade mig när jag hoppade in i gymkhanan, doppade huvudet i en hink med vatten för att få upp ett äpple med bara tänderna och skrapade pannan på hinkens kant!