Nu är det Malins tur att få svara på lite frågor här!
Malin har varit hos mig/Stall Bäcktorp i 3,5 år. Hon började med att ha praktik en dag i veckan och trivdes så bra så hon blev kvar! Hon bor i Västerås.

Favorithäst av alla som varit i stallet: När jag började så var det CAHLUA som jag gillade mest, men även ACINDO. Sen hände det tragiska med CAHLUA, så då kom jag ännu närmre ACINDO. Hon är min absoluta favorit, hon är så rolig och har en väldigt speciell personlighet, jag känner henne utan och innan!
Malin och CAHLUA.

Malin och ACINDO.

Roligaste hästen att rida/varför: Roligast att rida just nu tycket jag att LOVELY är. Hon är alltid så positiv till allt och vill göra rätt, det är trevligt med sådana hästar.

Bästa/roligaste minnet i stallet: Kommer inte på något bästa eller roligaste för det händer alltid roliga saker så den passar jag på, annars skulle det bli en hel roman!

Favorittävling: Det är Strömsholm utomhus och Norrköping Horse Show. Alltid trevligt att vara på de tävlingarna.

I Norrköping med CARLINA.

Bästa tävlingsminne: Det var i Gislaved på sommaren utomhustävling. Det spöregnade och vi hade tre hästar i 140 klassen. (Gina, Cahlua, Lutricia) Alla var felfria och gick vidare till winning Round och jag stod i spöregnet och applåderade gång på gång för de var även felfria i WR och placerade, Lutricia vann meetingpriset!

LUTRICIA och jag efter att vi vunnit meetingpriset i Gislaved.

Intressen utanför stallet: Jag gillar att shoppa och dricka champagne!
Malin och jag.

Favoritmat: Pizza och allt annat som är fett, gillar inte vegetariskt!

Dold talang: Baka och laga mat!

Malin är jätteduktig på att baka och laga mat, det är tur för mig för hon lagar ofta lunch även till mig!

Malin på tävling i Falun och betar hästarna.

Malin hjälper till och rider mycket och hon har även tävlat på CARLINA. De gjorde tävlingsdebut tillsammans med två felfria rundor.

Malin hjälper även till att rida in unghästar, här på LILL-LADY!

CARLINA gillar att bli kliad under magen!

Jättefin bild på CAHLUA, malin och mig.