Nu är det Towes tur att bli presenterad här på bloggen. Towe är den som varit längst hos mig, nio år!

Towe hamnade här genom en annons som hennes mamma hittade på internet där jag sökte skötare till GIMMICK.

Towe: Vi åkte och hälsade på en sommarkväll och möttes av Tette och alla Mollys valpar i trädgården. Vi bestämde att jag skulle komma tillbaka dagen efter och provrida söta GIMMICK, och sedan blev jag kvar!

Towe och GIMMICK för nio år sedan!

Favorithäst av alla som varit i stallet: Favoriten genom åren det är LUTRICIA MC NEAL! Hon var en riktigt cool häst och världens snällaste!

Towe och LUTRICIA MC NEAL.

Towe och LUTRICIA på tävling.

Roligast att rida var en annan av mina favoriter, LADY LOVE. Väldigt mycket humör och personlighet men underbar på alla sätt och vis.

Favorithästen nu i stallet: Favoriten just nu det måste ändå vara ACINDO, otroligt smart häst som vet exakt vem som håller på med henne och om hon kan köra med den personen eller inte!

Bästa/roligaste minnet i stallet: Bästa minnet kommer nog från någon av vintrarnas alla mormorsrundor när det är race över fälten i djup snö och man kommer tillbaka till stallet och ser ut som en snögubbe men med ett stort leende på läpparna!

Snögalopp! Jag på LUTRICIA och Towe på CARINA.

Hehe, efter en snörunda!!!

Towe på AMOORINA!

Favorittävling: Det är Årsta Runsten! Det går alltid så bra där!

Bästa tävlingsminne: Det är från Årsta Runsten, när ACINDO vann unghästpotten, LUTRICIA gick alltid bra i derbyt och LAGANA kom tvåa i Grand Prix!

ACINDO vinner unghästpotten som femåring!

LAGANA tvåa i Årsta Runsten Grand prix 150 hoppning!

LUTRICIA seger i 140 derbyt Årsta Runsten!

Andra intressen/vad gör du utanför stallet: Jag jobbar heltid och har precis börjat spela golf! Tycker även om att baka och laga mat.

Favoritmat: Bästa maten som finns är grillat, en köttbit och potatisgratäng!

Towe och jag!

Dold talang: Humn, jag är rätt bra på att rita och så kan jag stå på huvudet!

Minnesvärd avfallning: Bjuder på när hästen sprang rätt ner i ett dike som hon inte såg så både hästen och jag gjorde sälen över till nästa fält!!!!

Towe med LUTIRICA MC NEAL och mig efter att vi vunnit 140 klassen, Bronshästen i Sala. Det var jättevarmt, vi hade nio (!!!) hästar med och det var gräs så alla skulle broddas. Hela teamet var med och svettades, slet med broddar, lastade om hästar i både lastbilen och trailers, fixade så allt var i ordning och hästarna kom i tid tills jag skulle sitta upp. Kommer ihåg att inför sista starten med LUTRICIA i 140 klassen var vi rätt slut. Jag minns att jag låg i skuggan bakom någon mur och hittade power att göra sista rycket. Det blev seger i dagens huvudklass och det var en seger och belöning för hela teamet, vi var så glada!!!

Towe hjälper till på någon framhoppning, ACINDO är fem år.

CARLINA, LOOPEZ och Towe.

Towe som håller ett gäng hästar i Rocklundas ridhus när vi lastade om i lastbilen. Gäller att ha koll på alla!

Med GINA på Flyinge.

Vi äter lunch i lastbilen på väg till någon tävling!

Towe på MODESTY BLAISE.