Det blev en lång dag och mycket gjort idag. Åkte in till Västerås på morgonen och var tillbaka tidig förmiddag. Började rida klockan tio och satt av den femte hästen vid halv tre för sen lunch. Vi bytte lite hästar i hagarna innan vi gick in för vår lilla matpaus och klädbyte, jag var bra kall efter att ha svettats i några timmar. Att byta till torra kläder är en bra försäkring om att hålla sig frisk.

Ryktade lite hästar och fyllde vatten i stallet innan Malin och jag gick till ridhuset igen, hon longerade en häst och jag red en. Klockan var fem när vi var klara med de hästarna och då var det dax att bygga hinder i ridhuset inför veckans hoppträningar. Björn var så snäll och hjälpte mig. Vi byggde upp en caprillibana och klockan sex hade jag träning fram till klockan sju.
Tog in de sista hästarna från hagarna efter det och sadlade sedan på Lill-lady som var sist på min ridlista idag. Hon var superduktig idag, inga bockar vid galoppfattningarna. Gillar min lilla häst skarpt!

Vad gjorde jag sen? Sopade stallet och gick en promenad, släckte stallet tillsammans med Erica vid tio.

Imorgon ska alla hästarna hoppa, det ska bli kul. Idag har jag ridit dressyr på hela bunten och trimmat på det jag gjorde för AC igår. ACINDO och CASH FLOW var duktiga, kunde fortsätta rida på det vi tränade igår.