Lugn måndag, kan behövas efter den intensiva helgen som varit. Började lördagen med att prova en ny häst som jag ska ha i träning. Trevlig och fin så hon fick stanna kvar! Trevliga hästägare också. Kommer ett inlägg framöver om den nya hästen.
Sen visade jag häst för spekulanter som rest från Finland för att pröva. Allt gick bra, hästen visade upp sig bra så vi får se vad det blir.

Lördag eftermiddag började hoppkursen som jag höll i. Lektioner resten av lördagen, god trerättersmiddag på kvällen och sedan frukostbuffe på söndagen. Avslutade kursen med banhoppning och alla var jätteduktiga!

Idag är det sju hästar på ridlistan och de ska ridas i markarbete i ridhuset. Blir skönt att stänga in sig från blåsten.

Lilla Filip fem år gammal, min systerson han red också igår. När han såg alla andra som red på kursen ville han också “hoppa” en banan med Plexus!

Towe hjälpte till och ledde Plexus runt banan!

Så söta!

Så satt han mig i arbete med att flytta lite regnbågar!