Idag har hästarna jobbat i ridhuset. Red dressyrpass på CELVIN, ACINDO, CASH FLOW och den nya hästen ROZZIE.
ROZZIE.

ACINDO har blivit så fin och det är roligt att rida henne. Vi gör mycket roliga saker under våra dressyrpass. Tycker att det är roligt att sitta och leka med förvänd galopp och byten som jag gjorde mycket idag. Nästa vecka har jag dressyrträning för AC och det ska bli så kul, nu var det några veckor sedan sist.

LOVELY gick lektion idag och även CARLINA. LILL-LADY och STEFFE gjorde ett varsitt riktigt bra pass i ridhuset så hästarna är i fin form.

Malin och jag känner oss lite ensamma för nu är praktikantveckorna över. Vi hade två superduktiga tjejer här, Lina och Natalie. Nu är de tillbaka på sina respektive skolor. Lina kommer snart hit till oss igen, det är ju påsklov inom kort så vi ser fram emot det!

Nu ska jag göra som BIBBI på bilden, lägga mig och sova. Fast i sängen, inte golvet…måste kunna använda min kropp imorgon!