Det får bli en snabb sammanfattning av tävlingshelgen. det var inte tanken. Hade suttit och skrivit i nästan en timme, ett långt utförligt inlägg om vår helg, då hänger sig datorn och allt försvinner. Skit rent ut sagt!

Lördag tävling på Vänsta.
ROZZIE

Första tävlingen för mig och ROZZIE tillsammans. Det gick jättebra och vi fick en rosett för en felfri runda i vår först start!

Tävlade LOVA och det gick bra, jag är nöjd med henne, fin häst.
LORD

LORD gjorde debut på tävling för i år och hoppade en 110 klass. Kändes jättebra, lugn och fin. Petade sista hindret.

Malin och CARLINA hoppade felfritt i första klassen och hade fyra fel i den andra, deras gemensamma debut i 1 meter, duktiga!

Söndag tävling i Stockholm.

LORD var först ut och hoppade felfritt i 110 klassen. Debuterade sedan 120 klass med ett nedslag. Jag gjorde en volt så vi samlade på oss lite tidsfel, vilket spelar mindre roll. Jag är jättenöjd med LORD.

CELVIN pigg och glad och hoppade först 120 och sedan debuterade vi 130! Han var superfin, ett nedslag på tretton språng!

CASH FLOW hoppade felritt i 120 , var snabb och kom på fjärde plats! Sedan i 130 klassen blev det så tokigt att hon snubblade ordentligt i landningen efter andra hindret så jag ramlade av….tur att vi inte gjorde oss illa. Jag har ett megastort blåmärke och är öm i låret men det går över.

ACINDO hoppade sedan 130 klassen hur fint som helst. Tyvärr rev vi sista hindret. Får skylla på min mörbultade lår!

Helgen i korthet. Nu är det natt och redan tisdag. Malin och jag gick runt som zombies hela måndagen av trötthet efter en lång helg. Men glada och nöjda!