Den här veckan som vi påbörjat kräver planering, nästan minutplanering! Jag gillar planering och struktur i vardagen samtidigt som jag är bra på att vara flexibel också som man lätt kan få vara i den här sporten/yrket.

Idag har jag ridit ett gäng hästar och markarbetat/dressyrtränat dem. Jag har fått jobba på och svettats en del. Malin har också ridit och så har vi fixat med allt annat som hör till. Hade träning på kvällen och sedan tränade jag själv för AC kl 19. Då var det lite minutplanering som även involverade Björn. Han fick sadla upp LORD i stallet (Fantastiskt snäll sambo jag har) och komma till ridhuset lagom tills AC kom. Så klev jag från min tränarroll till elev likt stålmannen går in i telefonkiosken och byter om!

Jättebra dressyrträning som alltid. LORD och jag behövde den. Ser fram emot nästa vecka då vi tränar vidare!
Bild från förra träningen på mig, AC och ACINDO.

Imorgon börjar jag dagen med att fodra och åka till återbruket och tömma trailern på skräp. Sedan åker Malin och jag med ROZZIE och CARLINA och tävlar!
Vi kommer hem på eftermiddagen då Towe ansluter till oss och hjälper till. Så ska alla andra hästar ridas och jag har lektion på kvällen.

Onsdag blir en dag hemma med hoppning av hästarna och vanlig ridning. Lastbilen ska packas med tävlingsutrustning och foder inför Norrköping. Ska även köra treåringen till betet och hålla lektioner på kvällen.

Torsdag är det tävling på förmiddagen fram till lunch för Malin och mig med varsin häst. När vi kommer hem blir det ridning, stallfix och hästtvätt. Vi lastar sedan fyra hästar och åker till Norrköping på kvällen.

Fredag till söndag är det tävling i Norrköping med fyra hästar.

En rolig och fullspäckad vecka, så snälla förkylning, stick iväg från min kropp!