Nu är vi på tävling hos Årsta Runsten utanför Stockholm. Måste bara säga att wow vilket lyft tävlingsplatsen har gjort. Jag har varit här många gånger och tävlat och hoppat både lätta klasser på de mindre banorna och även Grand Prix på stora gräsbanan. Kom tvåa med LAGANA en av gångerna!

Bana två, den är inte så liten.

Nu har de gjort om bana två den mindre gräsbanan som inte alls var så bra förut. Den är nu riktigt stor och det är perfekt gräsunderlag! Stora gräsbanan är också bättre mot tidigare år, vilket lyft! Helt fantastiskt fint att rida på! Så roligt för det är verkligen en bra tävlingsplats och tävlingsarrangör.
Gräsunderlag när det är riktigt bra är mitt favoritunderlag att tävla på, även fast man står och svär över dessa broddhål många gånger.

Hästarna trivs de med och hoppar bra. ROZZIE hade pris igår i en start och har hoppat bra i de andra rundorna. Hon samlar rutin inför framtiden, hon är bara fem år.

CASH FLOW är sig själv igen efter några jobbiga humörsveckor. Ho bjuder på hindren med en härlig känsla. Var felfri både igår och idag och fick pris i 120 klassen.

LORD LOOP känns jättefin. Han har hoppat två 120 klasser med ett nedslag i vardera.

ACINDO hoppade 130 klassen idag, kval till 7 star final på söndag. Det blev en felfri runda och en grön rosett, femte plats.

Solen strålar och det är underbart väder, gör inte tävlandet sämre direkt! Vi tävlar vidare imorgon och på söndag, håll tummarna!