Vi hade en fantastiskt bra tävlingshelg hos Årsta Runsten. Tävlingsplatsen är dessutom jättetrevlig. Perfekt underlag och den nya bana två var jättebra. Sen känner man sig så välkommen när man kommer till Årsta, det gör inte saken sämre.

Hästarna har hoppat riktigt bra och det kändes att de trivdes att tävla på gräset.

ACINDO var jättefin, hoppade felfritt i 130 klasserna både fredag och lördag. Kom femma och trea! Kvalade därmed till finalen på söndagen i 7-star 130. Där hade vi oturen att riva första hindret så då gick luften ur mig lite eftersom jag visste att felfritt var det som gällde för att få placering. Vi hoppade hela banan och i den avslutande trekombinationen lekte sig ACINDO enkelt igenom (video finns på min Instagram att se “theresetettenyman” heter jag där) Skönt att känna hur enkelt ACINDO hoppar dessa klasser så snart tar vi steget upp lite i höjderna igen.

ROZZIE som bara är fem år gjorde nu sin första stora flerdagars tävling och på stor gräsbana. Lite spänd var hon men gjorde ett jättebra jobb. Felfritt i första klassen 110. Debut i 120 med ett nedslag. Avslutade på lördagen med en avspänd felfri runda i 110.

LORD LOOP har utvecklats enormt på de två tävlingarna han gjort nu först i Norrköping och så nu i Årsta. Han hoppade 120 alla dagarna. Hade fyra fel i de två första klasserna. Var felfri på lördagen och sedan på söndagen hade vi fyra fel. Prövade att svänga lite snäva vägar och det svarade han upp på hur bra som helst. Petade sista hindret annars hade han kommit tvåa bakom CASH FLOW som vann!

CASH FLOW var helt fantastisk hela helgen. Hon var felfri i ALLA sina starter. Kom åtta, femma och avslutade sedan med att VINNA 120 klassen på söndagen!!! Hon var som en tiger som bara ville hoppa hinder och felfritt! Nu är hon i form!

Tack till ÅRSTA RUNSTEN för fina tävlingar!

Björn och jag med LORD LOOP och CASH FLOW. Björn fyllde år på lördagen och fick rosetter i present. Han önskade sig hellre rosetter än strumpor så det fick han!!!

Fina priser från helgen.