Jag ser slutet i tunneln på allt målande här. Idag målade jag hela uteboxens hus, en halv stallgång, två dörrar och tre igensatta fönster som det skulle färg på. Imorgon ska de två dörrarna få ett lager färg till sen är det färdigt för nu. Det är jag glad för, har sådan träningsvärk i handlederna känner jag!
Sen ska spolboxen renoveras och det behövs färg där och en vägg bakom stallet. Blir när Björn snickrat klart där. Så målar armen får återhämta sig någon vecka!
Hehe, Björn blev lite lätt nervös när han såg hur jag hade klättrat upp på stegen och målade! Syrran var inte förvånad-hon påstår att jag är lika galen och orädd som min morfar var! Ligger något i det!

Hästarna går bra och njuter av vädret. Imorgon ska de trimmas i dressyr hela högen.

EM i hoppning börjar imorgon i Aachen i Tyskland så vi tänkte titta på första omgången som är en tidshopping. Det visas på Svt1.

Veckans hoppövning är byggd och det är en nyttig övning med gymnastik, styrketräning och hoppning. Hästarna blir mjuka och fina!

Ni som är intresserade att komma och träna för mig, det finns platser kvar på tisdag och onsdags eftermiddag/kväll. Eventuellt även torsdagar eftermiddag /kväll. Det går bra att boka in träning varje vecka eller varannan vecka. Även dagtid övriga dagar går bra och helger när jag inte tävlar. Nya elever är välkomna! Kontakta mig på telefon 070-7975888.